bingel      Scoodle      kweetet

Welkom op Vrije Basisschool Proosterbos!

Disclaimer

Deze site is ontworpen door Vrije Basisschool Proosterbos. Er is heel wat tijd en energie ingekropen. Ondanks alle inspanningen kan de website foute informatie bevatten (door onvolledig of onjuist bronmateriaal of door menselijke fouten). De makers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud/mogelijke fouten op deze site. De input van de bezoekers op deze site is volledig in hun eigen naam en op eigen verantwoordelijkheid. Vrije Basisschool Proosterbos Maasmechelen behoudt zich het recht om niet-relevante informatie te verwijderen of aan te passen.

Privacy

Overeenkomstig de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8.12.1992 kunnen de organisaties of medewerkers ten allen tijde hun gegevens inkijken en eventueel wijzigen. 
Vrije Basisschool Proosterbos zal de adresgegevens niet doorgeven aan andere organisaties/bedrijven, maar enkel gebruiken voor eigen communicatie.

Copyright

Deze site is een kijk-, leer- en doe-site. Het is de bedoeling dat leerlingen, ouders, en het leerkrachtenteam van de school de informatie op deze site actief kunnen gebruiken. Wil je echter teksten, foto’s of logo’s overnemen in publicaties dan vragen we je contact met ons op te nemen. Mits toestemming en bronvermelding kan er tekstmateriaal worden overgenomen. 
De gegevens op deze site kunnen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Mochten er op deze site teksten staan die ons volgens jou niet toebehoren, gelieve dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Indien je op deze site foto's of tekst aantreft die je wenst verwijderd te zien, gelieve dan even een mailtje te doen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Vrije Basisschool Proosterbos.

Meer informatie?

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren. Klik HIER voor meer info.